Montagewerken

Zoals de naam Arendonks Montage Bedrijf al laat vermoeden doen wij ook montagewerken, dit is trouwens de de voornaamste bezigheid van de zaak.
Reeds 25 jaar hebben wij ervaring met het plaatsen van allerlei materialen, voor de afwerking in de bouwnijverheid, voor hoofdaannemers uit gans België. Dit gaat van zonweringsystemen tot systeemwanden, onze kwaliteiten en mogelijkheden lopen zeer ver uiteen en dat is nog eens een extra troef van onze firma.

Vermits de montagecapaciteit niet zeer groot is, nl 4 monteurs, zijn wij niet echt gespecialiseerd in zeer grote projecten, maar eerder in de normale tot kleine werkzaamheden. De montagetarieven worden bepaald per project of op langere termijn per meter of hoeveelheid.

Onze zakenpartners

  • Aluform uit Maldegem, deze firma is gespecialiseerd in aluminium constructies.
    website : www.aluform.be
  • Duco uit Veurne, voor deze firma plaatsen wij zonweringen.
    website: www.duco.be
  • Kemko uit Brugge, voor deze firma plaatsen wij tochtweringen en automatische deuren.
    website: www.kemko.be

Om deze werken goed te kunnen uitvoeren en mijn opdrachtgevers tevreden te houden, hebben ervaren en bekwame mensen in dienst, die reeds de nodige ervaring hebben opgedaan. Ook qua handgereedschap en zaagmachines zijn wij zeer goed ingepikt, want met slecht gereedschap, kan je niks goed maken.

Ten laatste onze bestelwagens, deze zijn zeer professioneel ingericht, zodat al het gereedschap ordelijk te sorteren is en wij steeds het juiste materiaal voor die bepaalde job bij hebben. Uiterlijk zijn onze wagens zeer verzorgt, hieraan hecht ik veel belang, omdat ik de uitstraling van mijn wagens, bekijk als mijn naamkaartje.